Wij zijn met vakantie van 4 september
tot 21 september.


Meest gestelde vragen

Versturen jullie ook met brievenbuspost?

-Wij verzenden alleen pakketten en geen brievenbuspost. Wij verkopen unieke en breekbare producten en willen alleen het allerbeste voor jou én de stenen! Het is bekend dat brievenbuspost nogal eens vermist raakt en hoe zonde zou het zijn als jouw mooie bestelling je niet of gebroken zou bereiken. Wij kunnen bijvoorbeeld alleen een pakket volledig traceren tot aan de deur, dus als er een pakket "kwijt" raakt , dan kunnen wij voor jou direct contact opnemen met PostNL om te vragen waar het pakket zich op dat moment bevindt. Dit is gelukkig met pakketverzendingen zelden nodig. Denk bijvoorbeeld aan de topdrukke kerstperiode, dan kan het een enkele keer voorkomen dat een pakket op een depot vertraging heeft opgelopen en wij kunnen dit dan voor jou helemaal navragen. Tevens verpakken wij onze producten graag zo goed mogelijk en dit kunnen we het beste doen in een pakket.

Ontvang ik de omschrijvingen van de stenen bij een bestelling?

-De uitgebreide omschrijvingen zijn uitsluitend voor onze website geschreven. Je kunt deze altijd terug vinden in het Edelstenen ABC. Het is niet onze intentie om bij iedere (trommel)steen een complete tekst op een half (vaak heel) A4'tje mee te leveren. Deze zouden we dan per soort moeten hebben klaarstaan. Eén voor één per order uitprinten zou de verzendprocedure per dag aanzienlijk vertragen. Dit zou tevens betekenen dat er vaak per bestelling dan zo'n minimaal 5 tot meer dan 20 papieren mee zouden gestuurd moeten worden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Door de uitgebreide omschrijvingen welke voor iederéén ten alle tijden terug te lezen zijn op butterflywinkel.be niet uit te printen en te versturen besparen we zeer veel papier én kunnen we de prijzen van onze artikelen zeer scherp voor je houden. Dit is beter voor het milieu en is onderdeel van ons duurzaam ondernemen.

Ik heb een aantal mineralen waarvan ik niet de naam weet. Kunnen jullie mij vertellen welke soorten het zijn?

-Wij determineren geen mineralen aan de hand van foto's en raden je aan om je stenen bijvoorbeeld eens mee te nemen naar een mineralen beurs. Daar zijn soms specialisten aanwezig die dit goed kunnen en graag voor je doen.

Ik wil mijn collectie mineralen verkopen. Kopen jullie verzamelingen op?

-Dat doen wij niet.